Calitate fără excepție

Primul criteriu pe care l-am vizat în alegerea unui furnizor de chillere l-a reprezentat calitatea componentelor pe care le folosește.

Marea majoritate a producătorilor de chillere, de la cele mai mari branduri până la cele mai mici, achiziționează componentele, iar apoi le asamblează pentru a obține un chiller. Însă adesea achiziționează componente de calitate mai slabă cu scopul de a obține un produs finit mai ieftin.

Ne cunoaștem industria așa că îți putem da multe exemple de acest fel. Mai mult decât atât, ne-am lovit în activitatea noastră de producători de chillere care ,,aranjează” datele tehnice ale acestora. Fii convins că evităm asemenea furnizori.

Atunci când am vizitat fabrica Hitema din Italia am mers cu temele făcute, știind unde și la ce să fim atenți. Iar cele văzute ne-au încântat.

Plecând de grosimea țevilor de cupru – un indicator banal, dar valid al calității – și mergând până la componentele cu care cei de la Hitema își echipează chillerele, toate acestea ne-au convins de accentul pe care îl pun pe calitate.

Componente de calitate

Inovație tehnologică

Îți putem povesti foarte multe lucruri despre chillerele Hitema

Oferă-ne șansa să te convingem de soluțiile pe care ți le putem oferi

CONTACTEAZĂ-NE