Tehnologia Hitema

Calitate fără excepție

Primul criteriu pe care l-am vizat în alegerea unui furnizor de chillere l-a reprezentat calitatea componentelor pe care le folosește.

Marea majoritate a producătorilor de chillere, de la cele mai mari branduri până la cele mai mici, achiziționează componentele, iar apoi le asamblează pentru a obține un chiller. Însă adesea achiziționează componente de calitate mai slabă cu scopul de a obține un produs finit mai ieftin.

Ne cunoaștem industria așa că îți putem da multe exemple de acest fel. Mai mult decât atât, ne-am lovit în activitatea noastră de producători de chillere care ,,aranjează” datele tehnice ale acestora. Fii convins că evităm asemenea furnizori.

Atunci când am vizitat fabrica Hitema din Italia am mers cu temele făcute, știind unde și la ce să fim atenți. Iar cele văzute ne-au încântat.

Plecând de la grosimea țevilor de cupru – un indicator banal, dar valid al calității – și mergând până la componentele cu care cei de la Hitema își echipează chillerele, toate acestea ne-au convins de accentul pe care îl pun pe calitate.

Componente de calitate

Inovație tehnologică

  • Iar al doilea criteriu pe care l-am avut în vedere pentru alegerea furnizorului de chillere l-a reprezentat accentul pe care acesta îl pune pe inovație.
  • Am fost plăcut surprinși când am văzut că Hitema ia foarte în serios activitatea de cercetare și dezvoltare, într-o vreme în care mulți dintre producători aleg mai degrabă să copieze soluțiile altora.

Chillere Hitema – Tehnologia adiabatică

Chillere Hitema – Tehnologia inverter

Chillere Hitema – Tehnologia SWEP

Dă-ne șansa să te convingem
de soluțiile pe care ți le putem oferi!