Servicii pentru chillere

Mentenanță

Ne-am uimit adeseori clienții cu procedurile noastre ample de mentenanță. Suntem sătui de companiile de service care doar se învârt în jurul chillerului 2-3 ore și apoi realizează un proces verbal „pe genunchi”.

Ne mândrim cu faptul că am realizat de-a lungul timpului mentenanță și reparații pentru peste 400 de chillere în toată țara.
De asemenea am realizat revizia timp de peste 15 ani la cele mai mari chillere din România – patru chillere McQuay, fiecare cu o putere frigorifică de 4.500 kW.

Îți putem da mai multe detalii despre procedurile noastre la o cafea.

Toate operațiunile noastre de mentenanță și reparații sunt filmate, iar la sfârșit îi predăm beneficiarului procesul verbal semnat și, bineînțeles, fișierul video aferent. Asta ca să fie totul transparent.

Înlocuirea compresoarelor

  • Te ajutăm cu înlocuirea oricărui tip de compresor scroll, precum și înlocuirea sau repararea oricărui tip de compresor cu piston, screw sau centrifugal.
  • Ne mândrim cu faptul că am avut cea mai bună soluție de înlocuire a șase compresoare tip screw, fiecare cu o putere frigorifică de 480 kW, pentru trei chillere Montair aparținând hotelului Sheraton din București. Chillerele sunt pe terasă, la etajul 20.

Înlocuirea vaporizatoarelor

  • Ne-am specializat în găsirea unor soluții rapide de înlocuire a vaporizatoarelor.
  • Ne mândrim cu faptul că am avut cea mai rapidă ofertă de înlocuire a unui vaporizator pentru un chiller Trane cu o putere frigorifică de 200 kW aparținând operatorului de unități medicale MedCity. Am realizat înlocuirea vaporizatorului cu două circuite în 36 ore în condițiile în care ofertele concurente aveau termene de 4-5 săptămâni.

Înlocuirea ventilatoarelor

  • Putem găsi soluții foarte avantajoase și rapide de înlocuire a ventilatoarelor.
  • Ne mândrim cu faptul că am avut cea mai bună soluție de înlocuire a 27 ventilatoare axiale pentru trei chillere McQuay cu o putere frigorifică de 550 kW fiecare, aparținând hotelului Athénée Palace Hilton din București.

Dă-ne ocazia să te convingem de
valoarea serviciilor noastre!