Joust Solutions – Întotdeauna competență

Întotdeauna competență

Joust Solutions – Întotdeauna soluția corectă

Întotdeauna soluția corectă

Joust Solutions – Întotdeauna valoare pentru tine

Întotdeauna valoare pentru tine

Joust Solutions

Am dat de nenumărate ori clasă de-a lungul timpului unor companii gigant din domeniul chillerelor. Așa că îți vorbim cu convingere atunci când îți spunem că soluția Joust este soluția justă și pentru tine.

Atunci când am pornit la drum am pornit cu scopul clar de a furniza soluții de chillere de calitate cu cel mai scăzut cost de exploatare.

Suntem convinși că ai mai auzit vorbele acestea și ne dăm seama de umbra de îndoială.

De ce te-ai încrede în noi?

Sunt managerul acestei companii și deși sunt tânăr (de ani), îți pot spune că am învățat ceea ce reprezintă un chiller încă de mic de la o persoană foarte experimentată: tatăl meu. Cu o experiență de peste 20 de ani și cu specializări în Franța, Italia și Spania, tatăl meu este un expert respectat și cunoscut în domeniul HVAC.

Împreună cu el am avut lucrări importante de reparații și mentenanță pentru chillere.

Câțiva dintre cei care au avut încredere în noi

Cum am ajuns la vânzarea de chillere?

Ceea ce m-a determinat să încep un proiect de vânzare de chillere a fost faptul că din ce în ce mai mulți clienți mulțumiți de serviciile noastre ne cereau oferte pentru astfel de echipamente.

Știind foarte bine ce înseamnă un chiller și care sunt cauzele cele mai frecvente de defecțiune ale acestuia am căutat să ofer soluții de calitate și cu cel mai mic cost de exploatare din piață.

Contactează-ne cu încredere

Te asigurăm că nu îți vom irosi timpul

CONTACTEAZĂ-NE